Τμήματα Αρχαρίων

Γνώριστε το Beach Volley

Γνώριστε το όμορφο άθλημα του beach volleyball, μαθαίνοντας τα μυστικά του μαζί μας σε μια απο τις εγκαταστάσεις μας. Οι έμπειροι προπονητές μας θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε στο άθλημα, αλλά και να γυμναστείτε.

"Δια βίου άθληση"

Φέραμε την παραλία στην καρδιά της πόλης για να είναι προσιτό σε όλους. Πρόκειται για ένα σπορ που παίζεται όλο τον χρόνο και από όλες τις ηλικίες.

Δοκιμαστική Προπόνηση

Κλείστε τώρα μια δοκιμαστική προπόνηση για να δείτε πώς δουλεύουμε, την ποιότητα των εγκαταστάσεων και να γνωρίσετε το staff.

Κλείσε το Δωρεάν
Δοκιμαστικό σου


Επικοινώνησε Μαζί Μας

Διάρκεια Μαθημάτων

Οι προπονήσεις μας διαρκούν όλο τον χρόνο, με μια μικρή παύση τον Αύγουστο για διακοπές. Οι καιρικές συνθήκες στην Ελλάδα ευνοούν τα outdoor αθλήματα, καθώς οι χειμώνες είναι ήπιοι. Με τον κατάλληλο εξοπλισμό (ισοθερμικό + sand socks) δεν θα έχετε πρόβλημα και θα δυναμώσει το ανοσοποιητικό. Δουλεύουμε ήδη 9 σεζόν ολόχρονα χωρίς να χαθεί μάθημα. Φυσικά, σε περιπτώσεις που το μάθημα δεν μπορεί να γίνει (βροχή ή έντονο κρύο), υπάρχει προγραμματισμένη αναπλήρωση. Οι εγκαταστάσεις μας είναι open air facilities και φυσικά Covid Free.

Διάρκεια Προπονήσεων

Η προπόνηση διαρκεί 75’, ενώ θα πρέπει να βρίσκεστε στο γήπεδο για προθέρμανση λίγο νωρίτερα.

18 - 69

ετών

8

άτομα ανά group (max)

Σε Ποιον Απευθύνονται τα Τμήματα Αρχαρίων

Τα τμήματα αρχαρίων απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Αυτή τη στιγμή, οι αθλούμενοί μας κυμαίνονται από 22 έως 53 ετών. Μπορούν να ενταχθούν όλοι όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν το ευγενές άθλημα του beach volley. Μετά το πρώτο μάθημα γνωριμίας, οι προπονητές μας θα σας προτείνουν επιλογές τμημάτων στο επίπεδο σας.

Αριθμός Ατόμων ανά Group

Τα group μας συμπεριλαμβάνουν μέχρι 8 άτομα (αυστηρά), προκειμένου να διατηρούμε την ποιότητα της προπόνησης σε υψηλά standards.

Που στοχεύουν τα Τμήματα Αρχαρίων

Σε αυτά τα τμήματα δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις βασικές δεξιότητες, στη σωστή εκγύμναση και στον ψυχαγωγικό χαρακτήρα του παιχνιδιού, με στόχο να φτάσουμε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο όπου θα βελτιώνουμε το παιχνίδι μας, έπειτα από έναν ολοκληρωμένο κύκλο 12 προπονητικών εβδομάδων.

Τα οφέλη των μαθημάτων

Η άμμος δυναμώνει τα κάτω άκρα, ενώ αναπτύσσει όλες τις φυσικές ικανότητες. Οι τραυματισμοί είναι ελάχιστοι σε αυτό το σπορ, καθώς η άμμος απορροφά τους κραδασμούς που συνηθίζονται σε άλλα αθλήματα. Ο δείκτης της γενικής φυσικής κατάστασής σας θα βελτιώθει αρκετά και όλα αυτά σε φυσικό εξωτερικό περιβάλλον και μέσα από παιχνίδι.

Περισσότερες Πληροφορίες για το Beach Volley

Πλέον, το beach volleyball δεν είναι το άθλημα που παίζεται αποκλειστικά στις παραλίες, ούτε μόνο 3 μήνες το καλοκαίρι. Την τελευταία δεκαετία, το άθλημα γνωρίζει τεράστια ανάπτυξη και λαμβάνει σημαντικό μερίδιο των ενήλικων αθλουμένων. Αποτελεί την τέλεια αντιστρεσσογόνο δραστηριότητα μετά την δουλειά, προσφέρει εκτόνωση, ομαδικό πνεύμα, αναπτύσσει φιλίες και γυμνάζει το σώμα, μέσα από ένα κατ’εξοχήν ευγενές άθλημα. Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό, μακριά από τις κλειστές αίθουσες γυμναστηρίων και να αποκτήσουν ένα νέο χόμπι, το beach volley αποτελεί μοναδική επιλογή, τόσο ως καλοκαιρινή δραστηριότητα, όσο και για ολόχρονη δράση. Ελάτε, να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να χαρείτε τις μοναδικές στιγμές που μπορεί να σας χαρίσει ενα "ιδιαίτερο" σπορ.

Online Υπηρεσίες

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;