Τμήματα Ερασιτεχνών

Σε Ποιον Απευθύνονται τα Τμήματα Ερασιτεχνών

Τα τμήματα ερασιτεχνών απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Μπορούν να ενταχθούν όλοι όσοι επιθυμούν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στο ευγενές άθλημα του beach volley. Τα τμήματα χωρίζονται σε 3 επίπεδα (bronze, silver, gold).

Προσπάθεια για συνεχή βελτίωση

Υπάρχει μια διαβάθμιση κατηγοριών στο επόμενο επίπεδο από των αρχαρίων, έτσι ώστε τα προπονητικά μας groups να εξελίσσονται. Είναι ιδιαίτερα σημαντικ για εμάς το επίπεδο των αθλουμένων σε κάθε τμήμα να μην είναι ετερόκλητο ! Πολλές φορές το ίδιο group που ξεκινάει από αρχαρίων, προοδεύει σε bronze ή σε silver, ενώ εφόσον κάποιο μέλος του group προοδεύσει αρκετά μπορεί και ατομικά να ενταχθεί σε μεγαλύτερης κατηγορίας group.

Δοκιμαστική Προπόνηση

Κλείστε τώρα μια δοκιμαστική προπόνηση για να δείτε πώς δουλεύουμε, την ποιότητα των εγκαταστάσεων και να γνωρίσετε το staff.

Κλείσε το Δωρεάν
Δοκιμαστικό σου


Επικοινώνησε Μαζί Μας

Επίπεδο Bronze

Όσοι προαχθούν από τα τμήματα αρχαρίων βελτιώνοντας το παιχνίδι τους, εντάσσονται στα bronze. Εκεί βρίσκονται αθλούμενοι οι οποίοι έχουν επαρκή γνώση των βασικών δεξιοτήτων και είναι σε θέση να παίξουν το παιχνίδι. Σε αυτά τα τμήματα γίνεται η εισαγωγή σε τακτικά μέρη του παιχνιδιού καθώς και υπάρχουν ευκαιρίες για συμμετοχές στις εσωτερικές μας διοργανώσεις, ανακαλύπτοντας την αδρεναλίνη και την ομορφιά των αγωνιστικών εμπειριών.

Επίπεδο Gold

Στη Gold κατηγορία ανήκουν αθλητές με μεγαλύτερη εμπειρία, όπου με την αγωνιστική τους αξία διακρίνονται στα αντίστοιχα τουρνουά. Οι διακριθέντες αθλούμενοι των Silver, συχνά δοκιμάζουν την ένταξη στην κατηγορία Gold. Πολλές φορές θα βρούμε την ελίτ των ερασιτεχνών αθλητών, που δοκιμάζουν τις ικανότητές τους στα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

18 - 99

ετών

3

επίπεδα τμημάτων ερασιτεχνών

Οι εξειδικευμένοι προπονητές μας θα σας κατευθύνουν στο ανάλογο τμήμα μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος και τη δοκιμαστική προπόνηση.

Επίπεδο Silver

Η κατηγορία silver περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο ερασιτέχνες αθλούμενους με εξοικίωση στα τεχνικά μέρη σε ικανοποιητικό βαθμό και επαρκή γνώση των τακτικών. Συνήθως οι αθλούμενοι που αγωνίζονται στην αντίστοιχη κατηγορία των διοργανώσεων, έχουν εξοικίωση με τον χειρισμό της μπάλας και το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού ενώ καταφέρνουν να είναι συνεπείς στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Online Υπηρεσίες

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;