Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Καθαριότητα

 • Ασφάλεια

 • Ποιότητα Άμμου

 • Εξοπλισμός

 • Αποδυτηριακοί Χώροι

 • Περιβάλλον

  Γήπεδo

  Μέσα σε ένα κατάφυτο πάρκο δημιουργήθηκε ένα υπερσύγχρονο γήπεδο Beach Volleyball, που έχει ως στόχο να αναπτύξει το άθλημα του Beach Volleyball σε όλους τους φίλους του αθλήματος. Το γήπεδο έχει όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας που επιβάλουν οι κανονισμοί. Η χαλαζιακή άμμος, που τοποθετήθηκε το 2016 με συγκεκριμένη κοκκομετρία, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όλους τους αθλούμενους. Τα ισχυρά της πλεονεκτήματα είναι η καθαρότητά της (δε δημιουργεί σκόνη και δε λερώνει), στεγνώνει άμεσα όταν βραχεί και το καλοκαίρι δεν καίει, ενώ απορροφά τους κραδασμούς. Επίσης, υπάρχει αποστραγγιστικό σύστημα, αλλά και συνεχής σκιά από τα πεύκα που το περιβάλλουν.

  Η εγκατάσταση της Κηφισιάς αποτελείται από ένα γήπεδο με χαλαζιακή άμμο, μέσα σε ένα όμορφο πάρκο. Αποτελεί την κορυφαία επιλογή για ήσυχη προπόνηση με την πιο όμορφη παρέα !

  Η εγκατάσταση ξεκίνησε να λειτουργεί τον Μάιο του 2013.

  Κάθε σεζόν βελτιώνουμε την εγκατάσταση παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου​

  Ανοιχτά
  Καθημερινά
  9:00 - 14:30 &
  17:30 - 22:30

  Λοιποί Χώροι

  Οι πλήρως ανακαινισμένοι, αποδυτηριακοί χώροι είναι διαθέσιμοι για όλους τους ασκούμενους, ενώ στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει, επίσης, παιδική χαρά, ανοικτό γήπεδο μπάσκετ και γήπεδο τένις.

  Τοποθεσία

  Bρίσκεται στο Πάρκο Μ. Κανακάκης στην περιοχή Αλώνια Κηφισιάς. Περικλείεται των οδών Π. Μπακογιάννη, Καρπάθου, Θήρας και Παπαδοπούλου Ηφ.. Το Πάρκο έχει εισόδους και από τις 4 οδούς.

  Πρόσβαση

  Βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά από το Ζηρίνειο Στάδιο και 8’ από τον σταθμό ΚΑΤ, το κέντρο της Κηφισιάς και το Κεφαλάρι (με τα πόδια).

  Online Υπηρεσίες

  Σύνδεση

  Χάσατε τον κωδικό σας;