Οι εβδομαδιαίες μας διοργανώσεις είναι η αφορμή για το αντάμωμα όλων των μελών μας και των φίλων του beach volley. Από το 2013 έχουμε διοργανώσει περισσότερα από 160 μοναδικά τουρνουά στις εγκαταστάσεις μας, όσο και σε όλη την Ελλάδα !

  • Σε αυτές τις διοργανώσεις μπορούν να παίξουν όλοι !
  • Κάθε Δευτέρα ή το αργότερο Τρίτη, στα social media του iBeach ανακοινώνουμε το τουρνουά για το ΣΚ που ακολουθεί, με τη σχετική αφίσα, το πρόγραμμα αγώνων και τους κανονισμούς της διοργάνωσης.

Δήλωση Συμετοχής

Δηλώνουμε online την συμμετοχή μας στα iBeach Tournaments, εύκολα και γρήγορα !

Δηλώστε συμμετοχή γραπτώς, στα στοιχεία επικοινωνίας που ακολουθούν την κάθε ανακοίνωση διοργάνωσης και ελάτε να περάσουμε όμορφα στις εγκαταστάσεις μας, παρέα με το αγαπημένο μας άθλημα.

Kατηγορίες

Οι κατηγορίες είναι οι τρεις (3) παρακάτω :

BRONZE

Όλοι οι αρχάριοι μπορούν να συμμετέχουν, έχοντας τις πρώτες τους αγωνιστικές εμπειρίες σε τουρνουά που -κατά κύριο λόγο- έχουν εσωτερικό χαρακτήρα. Σκοπός των τουρνουά αυτών είναι να γνωριστούν τα μέλη της ακαδημίας που προπονούνται σε διαφορετικά group, να αποκτήσουν όλοι μια πρώτη επαφή με το αγωνιστικό σκέλος, να ανακαλύψουν σημεία του παιχνιδιού που θέλουν βελτίωση και να περάσουμε καλά.

SILVER

Η κατηγορία silver φιλοξενεί όλους τους ερασιτέχνες αθλητές. Προκείται για τη μεγαλύτερη αριθμητικά κατηγορία, με σταθερούς συμμετέχοντες καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους.


GOLD

Η τοπ κατηγορία μας, όπου οι κορυφαίοι παίκτες και παίκτριες συμμετέχουν, έχει πάντα υψηλό επίπεδο συμμετεχόντων και μας αποζημιώνει κάθε ΣΚ με φοβερούς αγώνες.

Αφίσες Τουρνουά

Online Υπηρεσίες

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;