Οργάνωσε την εκδήλωσή σου στον χώρο μας

Στο iBeach έχουμε την δυνατότητα να φιλοξενήσουμε ποικίλες εκδηλώσεις είτε διαθέτοντας τον χώρο μας για την εκδήλωσή σας είτε να σας οργανώσουμε με τους έμπειρους συνεργάτες μας το event σας. Εδώ και 3 χρόνια, έχουμε μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση εκδηλώσεων (παιδικά πάρτυ, εταιρικές εκδηλώσεις, γιορτές - γενέθλια.

Beach Party

Τι πιο όμορφο για εσάς και τους καλεσμένους σας από το διοργανώσετε ένα beach party ? Συγκεκριμένα, έχουμε τη δυνατότητα να στήσουμε ένα μοναδικό σκηνικό παραλίας με ξαπλώστρες, σεζλόνγκ, δάδες και πυρσούς σε μια χαλαρή lounge ατμόσφαιρα με όμορφη μουσική και πάρτι στην άμμο. Υπάρχει η δυνατότητα για DJ, τροχήλατο ή σεταρισμένο bar, photo booth, snacks, beverages και ό,τι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε για να ζήσετε το πιο τέλειο πάρτυ ever!

Παιδικό party

Οργανώστε το παιδικό πάρτυ στη δική μας "παραλία". Οι μικροί μας φίλοι ξετρελαίνονται με το παιχνίδι στην άμμο. Η εγκατάσταση είναι απολύτως ασφαλής και το παιχνίδι σε ανοικτό περιβάλλον είναι ό,τι καλύτερο για τα παιδιά. Πολύ παιχνίδι και ατελείωτη διασκέδαση, είναι εγγυημένα. Στα πρόσθετα εκτός από μουσική, snacks και ροφήματα είναι η παροχή παιδαγωγού - εκπαιδεύτριας δραστηριοτήτων, η οποία οργανώνει παιχνίδια στην άμμο για τα παιδιά (mini volley, beach soccer, στόχους, survivor κλπ).
Σίγουρα, πρόκειται για να πάρτυ έξω από τα συνηθισμένα !!

Εταιρικές εκδηλώσεις

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία σε εταιρικά προγράμματα και συνεργασίες στον εργασιακό αθλητισμό. Αφενός η κάθε εταιρεία μπορεί να οργανώσει το δικό της γκρουπ beach volley σταθερά και εβδομαδιαία για τους εργαζόμενούς της. Αφετέρου, μπορούν να πραγματοποιήσουν ειδικές δράστηριότητες με πάρτι, παιχνίδια, μίνι τουρνουά που έχουν ως σκοπό την ψυχαγωγία και το team bonding μεταξύ των εργαζομένων.

Online Υπηρεσίες

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;