Στο iBeach είμαστε ιδιαίτερως περήφανοι για τα events που διοργανώνουμε και αποτελούν ένα πολύ σημαντικό μέρος της ταυτότητας του club.

iBeach Festival

Στο iBeach Festival αποτελεί μια μοναδική διοργάνωση που περιλαμβάνει το αγωνιστικό σκέλος με επιμέρους τουρνουά για όλους και τα side events. Σκοπός είναι να διοργανώσουμε μια μεγάλη γιορτη του beach volley με παράπλευρες δραστηριότητες ! Τα τελευταία 3 χρόνια διεξάγεται στην Πάρο ! Ο αριθμός ρεκορ των 350 αθλητών το 2018 και σταθερά πάνω απο 250 τις άλλες σεζόν, δείχνει πως καταφέρνουμε να κινητοποιήσουμε, να οργανώσουμε και να περάσουμε όμορφα όλοι οι φίλοι του αθλήματος που μας ακολουθούν στην μεγαλύτερη εκδρομή beach volley που έγινε ποτέ ! Υπάρχουν πολλά παράπλευρα events και συνεχόμενη ανάπτυξη στην παροχή υπηρεσιών και βελτίωση των εγκαταστάσεων ενώ δίδεται ιδιαίτερη προσοχή στην ανάδειξη του τοπικού συνδιοργανωτή.

iBeach King of the Court

Το iBeach King of the Court διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2019, στο ορεινό Οίτυλο στο Δήμο Ανατ. Μάνης. Ο ξεχωριστός χαρακτήρας του τουρνουά, μας οδηγήσε στο να είμαστε το πρώτο beach club που έστησε γήπεδο σε πλατεία ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν.

Εκτός Έδρας iBeach Tournaments

Οι εκτός έδρας διοργανώσεις iBeach Tournaments μας ξεκίνησαν από την καταπληκτική παραλία Αλυκών Χαλκίδας, όπου κάθε χρόνο διοργανώνουμε ένα επετειακό τουρνουά με την ονομασία του χώρου που μας φιλοξενεί Bora Bora BV Tournament.
Οι συνεργασίες μας με φορείς είναι λίγες και πάντα επιλεγμένες με αυστηρά κριτήρια, γι' αυτό όταν αποφασίζουμε να βγούμε εκτός έδρας, τότε να είστε σίγουροι ότι αν μας ακολουθήσετε θα περάσετε αξέχαστα.

Μάθε την επόμενη διοργάνωση

Αφίσες Προηγούμενων Event


Online Υπηρεσίες

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;