2013

Το iBeach Volleyball Club ιδρύθηκε το 2013 με την τότε ονομασία Αθλητικό Σωματείο Κηφισιά Beach Activities, από την ανάγκη του ίδιου του αθλήματος για νέους φορείς και εγκαταστάσεις, αλλά και των κατοίκων στα βόρεια προάστια για εναλλακτικούς τρόπους άθλησης.

Η ίδρυση του Α. Σ. Κηφισιά Beach Activities εξέφρασε έναν προσανατολισμό για μαζικό αθλητισμό μέσω του beach volley, ενώ άλλαξε την -έως τότε- πεποίθηση για αποκλειστική ανάπτυξη του σπορ εκτός αστικού ιστού. Πολύ γρήγορα το γήπεδο έγινε πόλος έλξης των φίλων του beach volley και,ειδικότερα, του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Τα πρώτα βήματα ήταν:

1
η έναρξη ακαδημίας αρχαρίων με μεγάλη συμμετοχή φίλων του volley και μη ενεργών παικτών που δεν μπορούσαν να απορροφηθούν στα σωματεία volley
2
η δημιουργία πρότυπης ακαδημίας τζούνιορ που άλλαξε τον τρόπο ένταξης νέων παιδιών στο άθλημα

3
η πρόσληψη νέων προπονητών που ενδυνάμωσε το υπάρχον σύνολο προπονητών του αθλήματος και
4
η αρχή των ερασιτεχνικών τουρνουά σε μηνιαία - τότε- βάση.

2016

Το 2016 προχωρήσαμε σε μετονομασία του συλλόγου σε iBeach Volleyball Club, καθώς ¨μεγαλώσαμε¨ (δημιουργώντας μια νέα εγκατάσταση στου Παπάγου) και χρειαζόμασταν νέο brand.

Στον Παπάγο δημιουργήθηκαν 2 γήπεδα με λευκή χαλαζιακή άμμο, ενώ ταυτόχρονα έγινε ανακαίνιση στο γήπεδο της Κηφισιάς, με αλλαγή της ποταμίσιας άμμου που προϋπήρχε και πλήρη ανανέωση των αποδυτηριακών χώρων. Μετά από 2 χρόνια, πραγματοποιήθηκε επέκταση στην εγκατάσταση του Παπάγου με -συνολικά- 4 γήπεδα και επιπλέον βελτιωτικά έργα του χώρου και του συλλόγου.

2021

Τον Ιούνη του 2021 δημιουργούμε άλλη μια εγκατάσταση στην Αγία Φιλοθέη Αμαρουσίου με 2 γήπεδα και υποστηρικτικούς χώρους ενώ αναπτύσσουμε νέες ψηφιακές εφαρμογές. Πλέον, υπηρεσίες όπως εγγραφή μέλους, δήλωση covid status, δήλωση ομάδας σε event, κράτηση γηπέδων, πληρώμη  συνδρομών, κράτηση θέσης σε προπόνηση, μάθημα γνωριμίας και άλλα γίνονται απο το κινητό των αθλουμένων απλοποιόντας τις διαδικασίες και αναβαθμίζοντας την καθημερινότητα όλων .

Σήμερα

Σήμερα, ο σύλλογός μας απαριθμεί περισσότερους από διακόσιους (350) αθλητές και αθλήτριες διατηρώντας τμήματα αρχαρίων, ερασιτεχνών, ακαδημιών, footvolley, ενδυνάμωσης και vintage. Ταυτόχρονα, πραγματοποιούνται εβδομαδιαία τουρνουά, ετήσιες μεγάλες διοργανώσεις και camps, ενώ υπάρχουν συνεργασίες με εταιρείες και φορείς που προχωράμε σε συνέργειες.

Στο iBeach είμαστε για πολλά πράγματα περήφανοι, όπως τα παρακάτω: 

Στη σύντομη ιστορία μας, είμαστε περήφανοι για το εξαιρετικής ποιότητας staff που διαθέτουμε και τις επιλογές μας στα πρόσωπα των συνεργατών.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι στο πέρασμα αυτών των χρόνων κινηθήκαμε με ήθος και αξιοπρέπεια βασιζόμενοι στις αρχές μας και συνεχίζουμε να συμβάλλουμε θετικά στην καθημερινότητα των ανθρώπων.

Γίνε μέρος της ιστορίας μας!

Online Υπηρεσίες

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;