Συχνές Ερωτήσεις – FAQ

 

Εδώ θα βρείτε τις συχνότερες ερωτήσεις που δεχόμαστε, καθώς και τις απαντήσεις τους. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε σας απασχολεί.

 
1Τι είναι το iBeach Volleyball Club ?
To iBeach είναι ένα αθλητικό σωματείο, το οποίο καλλιεργεί το Ολυμπιακό άθλημα του beach volleyball σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Η ιδέα προέκυψε από την ανάγκη πολλών αθλουμένων για ένα σύγχρονό κέντρο beach volley στην Αττική, που να καλύπτει την ανάγκη για άθληση σε φυσικό περιβάλλον, εξασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο παροχών και ασφάλειας.
2Δέχεστε εγγραφές όλο τον χρόνο?
Φυσικά, έχουμε συνέχεια νέα γκρουπ που ξεκινούν εκμάθηση και μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ενταχθείτε στην ομάδα μας.
3Τι χρειάζεται για να γίνω μέλος?
Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα χαρτί γιατρού (παθολόγου ή καρδιολόγου) που να βεβαιώνει πως η κατάσταση της υγείας σας, σας επιτρέπει να αθλείστε.
4Υπάρχει ηλικιακό όριο?
Όχι, απευθυνόμαστε σε όλες τις ηλικίες. Αυτή τη στιγμή, τα περισσότερα μέλη μας κυμαίνονται στο ηλικιακό εύρος 17 - 55 ετών. Η ακαδημία μας δέχεται παιδιά από 8 ετών έως 16 ετών.
5Πόση ώρα διαρκεί η προπόνηση?
Τα groups αρχαρίων και ερασιτεχνών (έως 8 άτομα αυστηρά) έχουν διάρκεια 75'. Στα elite groups (4 ατόμων) ή προπόνηση ομάδας (2 ατόμων) η προπόνηση έχει διάρκεια 90'. Συνηθίζουμε να παροτρύνουμε τους αθλούμενους να φτάνουν νωρίτερα για προθέρμανση, ώστε να εκμεταλλεύονται όλη την ώρα με μπάλα.
6Υπάρχει parking?
Καμία εγκατάσταση μας δεν παρέχει ιδιόκτητο parking. Παρ' όλα αυτά, στην Κηφισιά, οι γύρω δρόμοι είναι ήπιας κυκλοφορίας και δεν θα συναντήσετε πρόβλημα, ενώ στον Παπάγο, υπάρχει πολύ μεγάλος ελεύθερος χώρος δίπλα στην εγκατάσταση.
7Υπάρχουν αποδυτήρια στον χώρο?
Και στις δύο εγκαταστάσεις μας υπάρχουν αποδυτήριακοί χώροι, wc, ντουζιέρες και χώρος γραφείου.
8Είναι οι γυμναστές σας εξειδικευμένοι?
Όλοι οι συνεργάτες μας είναι εξειδικεύμενοι στο αντικείμενο τους με σημαντικότατη εμπειρία στον χώρο και πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ ή απόφοιτοι σχετικών σχολών. Τα βιογραφικά όλων είναι διαθέσιμα.
9Τι κάνουμε τον χειμώνα?
Το Beach Volley, όπως και πολλά αθλήματα (ποδόσφαιρο, τένις κ.α) είναι outdoor αθλήματα και παίζεται καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου. Σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων (βροχή, χαμηλή θερμοκρασία κλπ.) αναβάλλουμε τις προπονήσεις για κάποια άλλη μέρα, αλλά ποτέ δεν χάνονται προπονήσεις ! Δουλεύουμε όλο τον χρονο με διακοπή κατά τις επίσημες αργίες. ​
10Τι χρειάζεται να φοράμε και τι εξοπλισμό θα χρειαστώ?
Εάν είναι άνοιξη-καλοκαίρι, τα αγόρια μπορούν να φορέσουν σορτς και t-shirt, όπως και τα κορίτσια -αντίστοιχα- μαγιό, σορτς, κολάν και t-shirt. Τον χειμώνα, κολάν και φόρμες είναι αρκετά και -ίσως- ένα ισοθερμικό. Ο μόνος εξοπλισμός που θα σας χρειαστεί είναι αντιηλιακό και καπέλο για το καλοκαίρι και ειδικά καλτσάκια neoprene με ισοθερμικό για τον χειμώνα.
Online Υπηρεσίες

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;